• Sub title

    Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis. Donec sit amet eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

  • Sub title

    Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis. Donec sit amet eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

  • Sub title

    Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis. Donec sit amet eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Nova uspješna BH saradnja:

Hoše Komerc uveo “Lampica program lojalnosti”

Sarajevo, 15. februar 2017. godine – U okvirima kontinuiranog rada na kvaliteti, pozitivnom iskustvu tokom kupovine i benefitu za sve svoje kupce, kompanija Hoše Komerc je ostvarila još jednu uspješnu saradnju, ovaj put uvođenjem “Lampica programa lojalnosti” u sve poslovnice ovog tržnog lanca na području Kantona Sarajevo.

Na ovakav potez Hoše komerc se odlučio prateći trendove i dosadašnja pozitivna iskustava korisnika “Lampica kartice” širom BiH. Lampica je jedinstven program lojalnosti u BiH, sa najvećim brojem partnera i prodajnih mjesta na kojima se kartica može koristiti. Namijenjena je krajnjim korisnicima koji svakodnevno kupuju različite robe i usluge.

Korisnicima Lampice je omogućeno skupljanje bodova u svim prodajnim mjestima Hoše Komerca. Skupljene bodove Lampica korisnik može zamijeniti za kupone u vrijednosti od 10, 20 ili 50 KM u Hoše Komercu ili odabrati neki od ponuđenih proizvoda na Lampica web stranici.

“Poslovne odluke Lampica tima su uvijek usmjerene prema tome da zaslužimo povjerenje korisnika i partnera, te shodno tome u Hoše Komercu smo prepoznali partnera koji je svojim kupcima uvijek prvi izbor u kupovini, kao jedan od najvećih lanaca maloprodaje na području Sarajevskog Kantona. Na naše veliko zadovoljstvo, gospodin Izet Bozalija, kao vlasnik i direktor Hoše Komerca, zajedno sa svojim timom prepoznao je vrijednost i kvalitet brenda Lampica, i došlo je do realizacije naše saradnje. Tako je Lampica postala ponosni partner jednog od vodećih lanaca za prehranu u Sarajevu”, izjavio Amar Dedović iz Lampica tima.

Sve informacije o načinu skupljanja bodova na Lampica karticu i korištenju ove usluge možete pronaći putem web stranice www.lampica.ba, a akutelnosti vezane za poslovanje i asortiman Hoše Komerca na www.hosekomerc.ba.

Prva trgovina Hoše Komerca je otvorena davne 1979. godine kao dio porodičnog biznisa, deset godina kasnije 1989. osnovana je firma Hoše komerc d.o.o. u Sarajevu. Hoše komerc d.o.o trenutno zapošljava 216 radnika, od čega je veći dio radnika zaposlen u maloprodajnoj mreži. Na veleprodaji je zaposleno 35 radnika a u proizvodnji 12. U sektoru robnog i finansijskog računovodstva firma upošljava 15 radnika, sa tendencijom povećanja uposlenih na svim nivoima. Pored proizvodnje i veleprodaje, Hoše komerc posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.